ΠEΡΙΓΡΑΦΗ:
To Category Growth Management αποτελεί τον πυρήνα σχεδιασμού & υλοποίησης της triple–win εμπορικής σχέσης μεταξύ αγοραστών/καταναλωτών-λιανεμπόρων-προμηθευτών. Η σύγχρονη shopper-centric προσέγγιση της ανάπτυξης των κατηγοριών στοχεύει τόσο στην προσφορά των κατάλληλων προϊόντων, στο κατάλληλο μέρος, στην κατάλληλη τιμή & την κατάλληλη στιγμή για τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών των αγοραστών/καταναλωτών, όσο και στη διαμόρφωση των βέλτιστων συνθηκών για το λιανεμπόριο & τους προμηθευτές προκειμένου να υλοποιήσουν τις στρατηγικές και να αναδιαμορφώσουν τις τακτικές τους με βιώσιμο και παραγωγικό τρόπο για όλο το εμπορικό οικοσύστημα.
ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Το συγκεκριμένο project απευθύνεται σε όλο το οργανωμένο λιανεμπόριο & στους προμηθευτές των κλάδων του food & non–food (τμήματα merchandising, αγορών, category management, shopper marketing), προκειμένου να προταθούν**μέθοδοι & βέλτιστες πρακτικές για την επιτάχυνση της στρατηγικής εφαρμογής του Category Growth Management στα καταστήματα λιανικής πώλησης, με πνεύμα διαφάνειας & συνεργασίας, διατηρώντας πάντοτε στο επίκεντρο τον shopper.
Οι συναντήσεις της ομάδας είναι περίπου 1 φορά το μήνα. Οι ομάδες εργασίας συνήθως ολοκληρώνουν το έργο τους σε 9-12 μήνες, από την έναρξή τους.
Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο παραπάνω πρόγραμμα, πατήστε στο link
https://forms.gle/KuD14AbkkPVwh8vq7
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020. Στις ομάδες εργασίας μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟ στελέχη των εταιρειών μελών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία/ διευκρίνιση, σχετικά με το παραπάνω πρόγραμμα μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του ECR Hellas, κα Ζ. Τσαγκρασούλη, τηλ: 2109329647, e-mail: info@ecr.gr,
*Τα δεδομένα αυτά αναφέρονται σε: α) πωλήσεις β) αγοραστικής συμπεριφοράς (πιθανές πηγές από προγράμματα πιστότητας ή/και από εξειδικευμένες έρευνες αγοραστικής συμπεριφοράς) & γ) καταναλωτικών τάσεων. Στο πλαίσιο της ομάδας εργασίας προκειμένου να διασφαλιστεί η εμπιστευτικότητα της χρήσης των προσωπικών δεδομένων & των ευαίσθητων πληροφοριών (GDPR), η όλη διαχείριση & ανάλυση των στοιχείων προτείνεται να ανατεθεί σε τρίτο ουδέτερο φορέα (όπως είναι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ή εξειδικευμένος πάροχος)
*Το ECR Hellas μπορεί να προτείνει μεθοδολογίες / διαδικασίες / εργαλεία, αλλά κάθε εταιρεία μπορεί να αποφασίσει εάν και πως θα τις αξιοποιήσει