ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ECR HELLAS ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
24 Μαρτίου, 2020
ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ | ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
25 Αυγούστου, 2020
Show all

WORKSHOP – ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

To ECR Hellas και το εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σας καλούν να παρακολουθήσετε δωρεάν, το workshop που διοργανώνουν την Τρίτη 26 Μαΐου 2020, 16:00 – 17:30 με θέμα:

«Ακολουθώντας τον καταναλωτή στη νέα πραγματικότητα»

H υγειονομική κρίση που βιώνουμε με τις ανθρωπιστικές και οικονομικές προεκτάσεις της, αλλάζουν γρήγορα τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε και διαμορφώνουν μία νέα πραγματικότητα.

Οι επιχειρήσεις το προηγούμενο διάστημα έπρεπε να προσαρμοστούν γρήγορα σε πρωτόγνωρες συνθήκες και τώρα καλούνται από τη θέση που βρίσκονται να μη χάσουν τη σύνδεσή τους με τους καταναλωτές / πελάτες τους και να κατανοήσουν γρήγορα το νέο νόημα που αποκτά το αγοραστικό τους ταξίδι σε ένα τελείως καινούργιο σκηνικό.

Την Τρίτη στις 26.05.2020,  θα ακούσετε και θα μάθετε μέσα από σύντομες, περιεκτικές παρουσιάσεις και εξαιρετικούς ομιλητές / γνώστες της αγοράς, όλα όσα χρειάζεστε για τις καταναλωτικές συνήθειες και συμπεριφορές που αναδύονται.

Για την εγγραφή σας μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ πατήστε στο link: https://zoom.us/webinar/register/WN_EgcMhV57QQGn77J2FnRv0w