ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ | ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
25 Αυγούστου, 2020
ECR Community Review on Category Management
10 Νοεμβρίου, 2020
Show all

RETAIL 4.0: A Glimpse to Retail Future

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα εκπαιδευτική πρωτοβουλία RETAIL 4.0: A glimpse to Retail Future, του ECR Hellas σε συνεργασία με το εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, προς τις εταιρίες μέλη μας.

 

Το RETAIL 4.0: A glimpse to Retail Future, αποτελεί μία σειρά αυτοτελών ηλεκτρονικών σεμιναρίων, με σκοπό την εκπαίδευση στελεχών του κλάδου FMCG, στην κατανόηση των τάσεων και προκλήσεων που αναδύονται κατά την προσαρμογή των επιχειρήσεων σε μία νέα ψηφιακή πραγματικότητα, με έναν ευέλικτο τρόπο παρακολούθησης και χωρίς μεγάλη χρονική δέσμευση.

 

Το πρώτο σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών έχει θέμα: Omnichannel Retailing and Digital Transformation και θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 27 Νοεμβρίου 2020 με ένα μίγμα σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης. Το κόστος του σεμιναρίου είναι 130€ / συμμετέχοντα και η τιμολόγηση θα γίνει από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, μπορείτε να μπείτε στο www.eltrun.gr  

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία / διευκρίνιση  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Ελένη Κολιολιού, ekolioliou@aueb.gr / eltrun@aueb.gr και Ζωή Τσαγκρασούλη, info@ecr.gr