Παράλειψη συνδέσμων

ECR Community’s Webinar Series – The Future of online Category Management

Το ECR Community διοργανώνει για τις εταιρείες μέλη των Εθνικών Επιτροπών ECR, μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα: «The future of on–line Category Management».

Η σειρά των σεμιναρίων αποτελείται από τρεις ενότητες. Η πρώτη ενότητα, με τίτλο «Tomorrow’s Category Management Today: Πώς οι μάρκες θα επιτύχουν τους στόχους τους χωρίς πλανογράμματα και ράφια;» θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, στις 15:00 (BST) και θα εστιάσει στις πιο πρόσφατες αλλαγές και τάσεις στο κανάλι του online retail.

Την συγκεκριμένη ενότητα θα παρουσιάσουν ο Daniel Corsten, καθηγητής στο IE Business School, o Danny Silverman, Product & Corporate Marketing Leader στην Glavis Insight, Boston και ο Declan Carolan, co-chair of ECR Community & General Manager of ECR Ireland.

Η δεύτερη ενότητα με θέμα «Availability in the Online Channel: Η επίδραση του Online Out of Stocks στην καταναλωτική συμπεριφορά και τις πωλήσεις», εστιάζει στο τι θα πρέπει να κάνουν οι μάρκες ώστε να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα τους θα είναι πάντα σε διαθεσιμότητα στα online καταστήματα. Η τρίτη ενότητα θα εστιάσει στο τι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τόσο οι μάρκες όσο και οι λιανέμποροι κατά τις συναλλαγές τους με ένα ταχέως αυξανόμενο πλήθος διαδικτυακών καταναλωτών. Οι συγκεκριμένες ενότητες θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2017.

Για να εγγραφείτε στο διαδικτυακό σεμινάριο, πατήστε στο

Webinars

Πληροφορίες: ECR Hellas, 210 93. 29. 647, info@ecr.gr