Παράλειψη συνδέσμων

9o Πανελλήνιο Συνέδριο του ECR Hellas

Σε μία εποχή που άνθρωποι και θεσμοί δοκιμάζονται έντονα, που οι αλλαγές στον οικονομικό και επιχειρηματικό χώρο είναι ραγδαίες, διαμορφώνοντας ένα κλίμα αβεβαιότητας και αμφισβήτησης, ατελείωτα ερωτήματα εμφανίζονται για το μέλλον.

Κινούμενοι σε μία οικονομία που προσπαθεί να βρει το βηματισμό της, σίγουρα το ερώτημα που κυριαρχεί στον επιχειρηματικό κόσμο, είναι πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε και τι πρωτοβουλίες μπορούμε να πάρουμε ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα ανταπεξέλθουμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις των καιρών και φυσικά στις ανάγκες των αγοραστών / καταναλωτών που συνεχώς μεταβάλλονται.

Υπάρχουν έτοιμες χρυσές απαντήσεις; Μάλλον όχι, υπάρχουν όμως συνετές συμβουλές: ψυχραιμία, όραμα, μελέτη στοιχείων, αξιολόγηση καταστάσεων, επαναπροσδιορισμός ρόλων, εντοπισμός ευκαιριών. Προσδιορίζοντας τη θεματολόγια του 9ου Συνεδρίου του ECR Hellas, στόχος είναι η διερεύνηση των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται, «διαβάζοντας» καλύτερα τα δεδομένα, αξιολογώντας τον αντίκτυπο τους στην εξέλιξη των επιχειρήσεων και αναζητώντας τρόπους καλύτερης ανταπόκρισης και προσαρμογής στη νέα εποχή.

Στο ECR Hellas, στηριζόμενοι στην υποδομή που χτίζουμε εδώ και χρόνια μέσα από ενέργειες και προγράμματα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε να βρεθούν τρόποι για να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τα επόμενα βήματα και να εντοπίσουμε τις θετικές πλευρές της κρίσης.

Στο συνέδριο στις 16 Ιουνίου 2011, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να ακούσουμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις για το πώς μπορούμε μέσα σ’ ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον να διορθώσουμε λάθη και να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες.

Παρουσιάσεις