Παράλειψη συνδέσμων

RETAIL 4.0 – A Glimpse to Retail Future | Shopper Insights & Category Growth

Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος RETAIL 4.0: A glimpse to Retail Future, που διοργανώνεται από το εργαστήριο ELTRUN και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το ECR Hellas, θα πραγματοποιηθεί το διαδικτυακό σεμινάριο «Retail 4.0 – A glimpse to Retail Future: Shopper Insights & Category Growth» για τις εταιρίες μέλη του ECR Hellas.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών, απευθύνεται αποκλειστικά σε στελέχη των εταιρειών – μελών του ECR Hellas και συνδυάζει προηγμένες τεχνικές e-learning ασύγχρονης εκπαίδευσης με σύγχρονη εκπαίδευση που στηρίζεται στη αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων, αναπτύσσοντας έτσι ένα καινοτόμο format διαδικτυακής εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 26 Ιανουαρίου 2022 και το κόστος του ανέρχεται στα 130€ ανά συμμετέχοντα. Η τιμολόγηση θα γίνει από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης – ΚΕΔΙΒΙΜ, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και το σεμινάριο (η ενότητα των εισηγητών εμπλουτίζεται συνεχώς), μπορείτε να βρείτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του προγράμματος εδώ. Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε το αρχείο excel με τα στοιχεία που ζητούνται.

Στην περίπτωση όπου μία εταιρία μέλος, επιθυμεί να δηλώσει περισσότερους από έναν συμμετέχοντες, μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίδιο αρχείο excel συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία. Το ίδιο αρχείο συμπληρώνεται στην περίπτωση που ένας εργαζόμενος εταιρίας μέλους θέλει να συμμετέχει με δική του πρωτοβουλία (ιδιωτικά).


ΠΡΟΣΟΧΗ: Αφού συμπληρώσετε το αρχείο excel, αλλάξτε το όνομα του αρχείου και στην παρένθεση γράψτε το όνομα είτε της εταιρίας είτε το επώνυμο του συμμετέχοντα εάν συμμετέχει ως ιδιώτης. Αποστείλετε το αρχείο στα e-mail: vxronaki@aueb.gr και info@ecr.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνιση  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Βασιλική Χρονάκη, vxronaki@aueb.gr, 210 82 03 827-829  και Ζωή Τσαγκρασούλη, info@ecr.gr, 210 93 29 647