Παράλειψη συνδέσμων

5o Πανελλήνιο Συνέδριο του ECR Hellas

"ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ"

Το ECR Hellas συμπληρώνοντας οχτώ χρόνια συνεχούς και δυναμικής παρουσίας στα δρώμενα της Ελληνικής αγοράς διοργανώνει φέτος το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο του.

Με γνώμονα πάντα ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας των επιχειρήσεων του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, το ECR Hellas προσπαθεί να προσεγγίζει αποτελεσματικά, θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις και μπορούν μέσα από αυτά να εντοπίζουν σημεία βελτίωσης της οργάνωσης και του προγραμματισμού τους.

Η συμμετοχή των Ελληνικών επιχειρήσεων σε προγράμματα μείωσης κόστους και βελτίωσης εξυπηρέτησης του πελάτη – όπως αυτά του ECR – τους δίνει την δυνατότητα, να αναπτύσσουν και να διατηρούν τις επιχειρήσεις τους υγιείς, αυξάνοντας ταυτόχρονα την κερδοφορία τους. Κοινός στόχος των επιχειρήσεων είναι να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς Ευρωπαίους καταναλωτές και να προσφέρουν συνεχώς μία νέα δυναμική στην Ελληνική αγορά.

Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο ECR Hellas αποφάσισε να εστιάσει στην πολύ επίκαιρη προσπάθεια των επιχειρήσεων στην Ελλάδα να είναι «ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ».

Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα έχει διάρκεια δύο ημερών, δίνοντας την ευκαιρία στους Συνέδρους, να ενημερωθούν τόσο για τις διεθνείς επιχειρηματικές εξελίξεις από εισηγητές του εξωτερικού όσο και για τα αποτελέσματα των προγραμμάτων του ECR στη χώρα μας.

Παράλληλα θέλοντας να δοθεί η δυνατότητα στους Συνέδρους για περαιτέρω εστίαση και ανάλυση τόσο των βασικών θεμάτων του Συνεδρίου όσο και άλλων θεμάτων σχετικών με το ECR, διοργανώνονται μία σειρά σεμιναρίων / workshops, από εταιρείες τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών που οι δραστηριότητες τους είναι κοντά στα προγράμματα ECR.

Επίσης κατά την διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από εταιρείες σχετικές με τα προγράμματα ECR όπως Σύμβουλοι επιχειρήσεων, παροχείς λογισμικού κ.α

Πιστεύουμε ότι οι εργασίες αυτού του Συνεδρίου θα συμβάλλουν σε μία πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τις νέες επιχειρηματικές γνώσεις και με προγράμματα που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις στην επίτευξη των στόχων τους αλλά και σε μία γόνιμη και δημιουργική ανταλλαγή ιδεών.