Παράλειψη συνδέσμων

ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ESG ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ECR HELLAS

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την νέα εκπαιδευτική πρωτοβουλία σε θέματα ESG (Environmental – Social – Governance), που προσφέρουμε δωρεάν στις εταιρίες μέλη του ECR Hellas.

Αναγνωρίζοντας τις πολλαπλές προκλήσεις που θέτει στις επιχειρήσεις η ενσωμάτωση θεμάτων ESG, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις σχετικές εκπαιδεύσεις που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την ΕΥ Ελλάδος.

Ο όρος «ESG» αναφέρεται σε θέματα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και εταιρικής διακυβέρνησης που μπορούν να επηρεάσουν την ικανότητα μιας εταιρείας να παράγει αξία μακροπρόθεσμα. Μέσω σχετικών δεικτών ESG αποτυπώνεται η ικανότητα των εταιρειών να δημιουργούν αξία, να διαχειρίζονται κινδύνους και ευκαιρίες σε όλη την αλυσίδα αξίας και να διαμορφώνουν αποτελεσματικές στρατηγικές με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης τριών ημερών με εισηγητές από την ομάδα της ΕΥ Ελλάδος, το οποίο θα επικεντρωθεί σε εξειδικευμένα θέματα ESG και χωρισμένα σε ενότητες που καλύπτουν ένα ευρύτερο φάσμα ενδιαφέροντος για το σύνολο των μελών του ECR.

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά (θα σταλούν σχετικά links στους συμμετέχοντες), στην ελληνική γλώσσα και στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

  • Τρίτη 2 Απριλίου 2024 | 15:00 – 16:30
  • Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 | 15:00 – 16:00
  • Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 | 15:00 – 16:30

Τα στελέχη των εταιριών μελών μπορούν να συμμετέχουν σε όποια ημέρα / ενότητα θέλουν ή ακόμη και σε όλες.

Παρακάτω θα δείτε:

  1. Την ατζέντα της κάθε ημέρας, ώστε η συμμετοχή σας να είναι στοχευμένη ανά θεματική ενότητα.
  2. Ένα πίνακα για να δηλώσετε τα άτομα που θα παρακολουθήσουν την εκπαίδευση από τις εταιρίες μέλη. Επιστρέψτε τον πίνακα στο info@ecr.gr


Οι συμμετοχές θα πρέπει να δηλωθούν το αργότερο έως Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024.