Παράλειψη συνδέσμων

10o Πανελλήνιο Συνέδριο του ECR Hellas

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ

Διανύοντας ήδη τον έκτο χρόνο ύφεσης, είναι πλέον προφανές ότι η διαδρομή προς την ανάκαμψη θα παραμείνει δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις. Οι αλλαγές στο επιχειρηματικό και οικονομικό σκηνικό είναι ραγδαίες και η ανάγκη για προσαρμογή και ευελιξία των επιχειρήσεων επιτακτική.

Σαφώς δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, ένας επιτυχημένος Μαραθώνιος απαιτεί συστηματικό σχεδιασμό της προσπάθειας και μεθοδικότητα. Στην περίπτωση των επιχειρήσεων, θα τερματίσουν / επιβιώσουν, εκείνες που αφενός θα προσαρμοστούν πιο γρήγορα στις νέες συνθήκες και αφετέρου θα ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις αλλαγές των καταναλωτικών συνηθειών.

Προσδιορίζοντας τη θεματολόγια του 10ου Συνεδρίου του ECR Hellas, στόχος είναι η αναζήτηση τρόπων καλύτερης ανταπόκρισης και προσαρμογής στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται, στον εντοπισμό των ευκαιριών που μπορεί να κρύβει μία αβέβαιη εποχή και στην κατανόηση των συνηθειών του καταναλωτή που επαναξιολογεί τις ανάγκες του και επανατοποθετείται απέναντι σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Στο ECR Hellas, αναπτύσσουμε και προτείνουμε βέλτιστες πρακτικές και διαδικασίες που συνδέονται και μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο που επιχειρούν οι εταιρείες σε καθημερινή βάση. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά στην αναζήτηση τρόπων δόμησης ενός περιβάλλοντος που μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη.

Το συνέδριο στις 20 Ιουνίου 2013, στοχεύει να συνδράμει σ’ αυτό το Μαραθώνιο των επιχειρήσεων, προς την Ανάκαμψη προσφέροντας μία στάση, για να προσδιορίσουμε όλοι, εάν είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και να μοιραστούμε γνώση, εμπειρίες και απόψεις για το πώς θα τερματίσουμε νικητές.

Παρουσιάσεις