Παράλειψη συνδέσμων

4o Πανελλήνιο Συνέδριο του ECR Hellas

To ECR Hellas κλείνει φέτος έξι δημιουργικά χρόνια από την ίδρυση του. Στην πορεία αυτών των ετών χάρη στην εποικοδομητική συνεργασία Λιανεμπορίου και Προμηθευτών πρότεινε και υλοποίησε με επιτυχία προγράμματα και λύσεις για την βελτίωση της τροφοδοτικής αλυσίδας και την δημιουργία μεγαλύτερης αξίας για τον τελικό καταναλωτή.

Για το ECR Hellas ο καταναλωτής είναι ο τελικός αποδέκτης όλων αυτών των προσπαθειών καθώς στόχος τόσο του Λιανεμπορίου όσο και της Βιομηχανίας είναι να κατανοήσουν και να ικανοποιήσουν τις καταναλωτικές προσδοκίες χτίζοντας με τον καταναλωτή τους μία ποιοτική σχέση.

Για το λόγο αυτό το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ECR Hellas αποφάσισε να εστιάσει στον καταναλωτή και συγκεκριμένα στην Ελληνίδα καταναλώτρια – που στατιστικά είναι αυτή που επισκέπτεται συχνότερα τα καταστήματα Λιανεμπορίου. Η Ελληνίδα καταναλώτρια ζώντας σ’έναν Ευρωπαϊκό πλέον χώρο γίνεται συνεχώς ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ, ΠΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ, αναζητώντας καλύτερης ποιότητας προϊόντα, σε καλύτερες τιμές.

Στο φετινό Συνέδριο που διαρκεί δύο ημέρες, θα δοθεί η ευκαιρία στους Συνέδρους να ενημερωθούν για τις διεθνείς εξελίξεις από εισηγητές από το εξωτερικό, καθώς επίσης και για τις εξελίξεις των προγραμμάτων του ECR Hellas. Παράλληλα μέσω σεμιναρίων / workshops θα δοθεί η δυνατότητα στους Συνέδρους να ενημερωθούν διεξοδικότερα για μία σειρά θεμάτων σχετικών με το ECR από εταιρείες τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών. Επίσης καθ’ όλη την διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από εταιρείες σχετικές με τα προγράμματα ECR, όπως σύμβουλοι επιχειρήσεων, παροχείς λογισμικού κ.α.

Πιστεύουμε ότι οι εργασίες αυτού του Συνεδρίου θα συμβάλλουν στον προγραμματισμό και την εφαρμογή προγραμμάτων για την επίτευξη των στόχων των επιχειρήσεων σας, πάντα με άξονα την εξυπηρέτηση του καταναλωτή καλύτερα, ταχύτερα και με το λιγότερο κόστος.